VytalX

"Technische organisaties in topconditie"

Over VytalX

Onze missie is: "technische organisaties in topconditie". We creëren waarde voor organisaties in de technische sector door medewerkers gezonder en vitaler te maken en daardoor meetbaar effectiever te laten functioneren en meer laten opleveren voor deze organisaties. Hierdoor zal uw technische organisatie effectiever gaan opereren en succesvoller zijn. We doen dit door op maat gemaakte programma's op het gebied van vitaliteit aan te bieden en te implementeren in uw organisatie. 

Door onze multidisciplinaire aanpak van voedingskunde, fysiotherapie, psychologie en bedrijfskunde zijn wij in staat ieder vitaliteitsvraagstuk op te lossen. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hierin centraal.

Omdat elke technische organisatie uniek is vormt ons team altijd een programma dat perfect aansluit op uw organisatie om het beste uit uw medewerkers en uw organisatie te halen.

Wilt u ook een technische organisatie in topconditie neem dan nu contact met ons op via: info@vytalX.nlof via 06 15 000 112.