VytalX

"Technische organisaties in topconditie"

Een zieke of ineffectieve medewerker kost een organisatie gemiddeld 410 euro per dag. VytalX creëert de mogelijkheid voor organisaties om medewerkers effectiever te laten werken, het ziekteverzuim te laten dalen en meer waarde te laten leveren. Dit doen we door medewerkers programma's aan te bieden op het gebied van vitaliteit. Dat wil zeggen: "Technische organisaties in topconditie", dankzij de programma's van VytalX. 

Waarom VytalX?

VytalX creëert de mogelijkheid voor organisaties om medewerkers en leidinggevenden effectiever te laten werken. Dit doen wij door ons primair te richten op de vitaliteit van uw medewerkers waarin een belangrijke rol is weggelegd voor gedrag (zelfmanagement, drijfveren, veerkracht en stressbeheersing). Dit combineren wij met leefstijlinterventies zoals meer bewegen,  minder roken, gezonde voeding, minder alcohol gebruik, slaap en ontspanning. Wij gaan verder dan het standaard BRAVO-kompas door leefstijlinterventies toe te passen en medewerkers intrinsiek te inspireren, te motiveren en te activeren en ze zelf te laten ervaren HOE maar ook WAAROM aanpassingen wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn op weg naar meer vitaliteit. Hierin is ons doel niet alleen het ziekteverzuim te laten dalen, maar uw medewerkers effectiever en gelukkiger te maken. Dat wil zeggen: "technische organisaties in topconditie" dankzij de programma's van VytalX.


Kijk voor meer informatie op het tabblad 'technische topconditie programma's'. Of bel ons op 06 526 426 70 voor een gratis strategie-sessie met 1 van onze adviseurs. We denken graag met u mee.